برگزاری دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در تهران
در حاشیه برگزاری سومین دوره نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته Ifex2018 دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران به منظور ترویج طبخ غذاهای دریایی، به همت سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت شیلات و آبزیان استان تهران دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
همچنین مدیر امور شیلات استان تهران اذغان داشت: در دومین جشنواره طبخ غذاهای دریایی 70 اثر توسط آشپزان خانگی، رستوران داران و موسسات آشپزی در این جشنواره ارائه شد.
نغمه نظری ادامه داد: داوران این جشنواره در زمینه ارزش غذایی، تزئینات غذاها و طعم و مزه 5 غذای برتر را معرفی و به آشپزان برتر جوایز نقدی اهدا شد.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره به منظور ترویج مصرف محصولات آبزی و آموزش در نحوه پخت غذاهای آبزی انجام شد. به گفته وی اولین جشنواره طبخ غذاهای دریایی تهران سال گذشته در برج میلاد برگزار شده بود و دومین جشنواره آن روز شنبه در حاشیه سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.